Uitvraag vervoerplan 2026

Tuesday 10 September 2024

Parkmanagement dient vóór 23 september 2024 aan te geven óf en welke wensen en adviezen er zijn voor de nieuwe dienstregeling van het openbaar busvervoer in onze regio. Het gaat dan om de dienstregeling voor het jaar 2026, die 14 december 2025 in zal gaan. Heeft u suggesties? Deel die UITERLIJK 23 SEPTEMBER met ons.

Aandachtspunten
De vervoerplannen richten zich op lijnvoering (waar rijdt de bus en welke haltes doet hij aan), frequenties (hoe vaak rijdt de bus) en bedieningstijden (op welke dagen en van hoe laat tot hoe laat rijdt de bus). 

Voorbeeld
Een wens inbrengen voor meer bussen op een bepaalde lijn zal weinig kans van slagen hebben als er geen onderbouwing bij zit. Er moet dan minimaal duidelijk worden gemaakt hoeveel (potentiële) reizigers dit de busmaatschappij gaat opleveren. Zelfs dan nog is op voorhand niet zeker dat daar positief over wordt geoordeeld. De uiteindelijke afweging ligt bij de busmaatschappij. Die kijkt daarbij naar de effecten op het hele netwerk.

>>Reageer

« Terug

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark