We bespreken 8 oktober de Enquête-resultaten!

Wednesday 25 September 2024

In het voorjaar is een enquête uitgevoerd onder ondernemers en gebruikers van Business Park Oude Meer om de waardering van het park te peilen. De resultaten zijn uitermate positief: de Stichting Parkmanagement Schipholregio en Business Park Oude Meer ontvingen een indrukwekkend gemiddeld cijfer van 8.

Op de contribuantenvergadering van 8 oktober om 16.00 uur zullen de resultaten verder toegelicht worden. Hierbij zal een onderscheid gemaakt worden tussen de punten die Parkmanagement zelf kan of wil oppakken en zaken waarvoor samenwerking met de gemeente, politie en andere partijen noodzakelijk is.

Uw aanwezigheid en input zijn van groot belang om het Business Park Oude Meer verder te ontwikkelen tot een toonaangevende locatie voor ondernemers. Wij hopen u dan ook op 8 oktober te mogen verwelkomen bij de contribuantenvergadering.

« Terug

Over Oude Meer

Stichting Parkmanagement Schipholregio is een stichting opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Business Park Oude Meer om gezamenlijk belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

Oude Meer

Een stijlvol bedrijvenpark